De Klussenier Pedro van Boxtel
De Klussenier Pedro van Boxtel

Hofstede 125
8212 WJ Lelystad

Dien uw offerte-aanvraag in   

0320 41 68 08
06 3745 4107
pedrovanboxtel@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 67015018

Even voorstellen

Mijn naam is Pedro van Boxtel, geboren in Mill, Noord Brabant. Ik ben getrouwd met Laila en samen hebben wij drie kinderen, Kiara, Shane en Jayden. Wij wonen al geruime tijd met veel plezier in het mooie Lelystad. U kunt mij inschakelen voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis.

Klussen doe ik al van jongs af aan. Als buurjongen van een boer was ik als kind al vaak mee aan het klussen, metselen, lassen, alles wat de boer deed wilde ik ook leren. Na 11 jaar in een productiebedrijf als eerstelijns monteur en kwaliteitscontroleur gewerkt te hebben, vervolgde ik mijn carrière in de bouwwereld. Vanaf 2000 heb ik in de bouwmaterialenhandel als verkoper/demonstrateur bouwmaterialen geadviseerd en verkocht aan aannemers, zzp-ers en particulieren. En naast mijn werk was ik nog steeds altijd druk met klussen en verbouwen. Ik was de klusjesman bij familie, vrienden en kennissen.

Verbouwen geeft mij heel veel plezier. Ik geniet elke keer weer als klanten blij zijn over het project wat ik voor hen heb gemaakt. Omdat ik zoveel voldoening haal uit mijn werk, besloot ik mijn eigen klusbedrijf te starten. In de organisatie De Klussenier heb ik een goede partner gevonden. Zij staan net als ik voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Waar u mij voor kunt inschakelen? Geen klus is te gek, of het nu gaat om een complete zolder, toilet of badkamer verbouwing, schilderwerk in en om het huis, gevelbekleding, metselwerk, tegelwerk of laminaat. Maar ook voor werkzaamheden in uw tuin zoals een terrasoverkapping, veranda en tuinafscheiding kunt u bij mij terecht. Een veelzijdig vakman, die rustig zijn werk doet en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Duurzaam bouwen is tegenwoordig “hot”. Ik probeer hierbij zoveel mogelijk mijn steentje bij te dragen. Ik koop bouwmaterialen vooral bij professionele bouwmarkten die duurzame producten verkopen. Wilt u meer informatie over duurzaam verbouwen? Neem dan gerust contact op.

Ik ben u graag van dienst en kom vrijblijvend bij u langs om uw werkzaamheden door te nemen. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...